Кралица Елизабет слиза от трона през 2018?!

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет обяви, че се кани да слезе от трона през 2018

Без принц Филип до нея, кралица Елизабет вече не е същата. В речта си за коледните празници, британския монарх обяви, че сериозно обмисля оттеглянето си. Разкритието хвърли в шок поданиците на нейно величество. По нищо не изглежда, Елизабет да има проблеми със здравето, но тя признава, че ангажиментите около короната й идват в повече.

По всяка вероятност кралската абдикация ще бъде след сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. И една от причините за това е, да може младия принц да се ожени за годеницата си.

Ако Елизабет се оттегли преди това, а принц Чарлз бъде коронован за крал, то сватбата с Меган Маркъл става невъзможна. Бъдещият свекър на актрисата вече изрази не особено силната си привързаност към новата си снаха. Нещо, което се видя и на кралската литургия по Коледа.

За разлика от него, кралица Елизабет приветства изключително топло новата си снаха. Тя я спомена в годишната си реч, както и със снимка от годежа й с принц Хари, която бе поставена в приемната на кралицата за изявлението й.

„С нетърпение очакваме да приветстваме новите членове на семейството си догодина“, каза още кралицата. Тя сподели, че с огромно желание приветства новите попълнения, като освен това се замисля дали да не се пенсионира. „Оттеглянето на принц Филип направи това решение по-лесно“, намекна още кралицата. По всичко изглежда, че тя сериозно се замисля да направи тази стъпка скоро.

Кралица Елизабет обяви, че се пенсионира

Кралица Елизабет обяви, че се пенсионира

Кралицата не крие, че принц Филип силно й липсва, освен това самата тя копнее за отдих и почивка. „Когато това започна, не очаквах, че ще продължи толкова дълго“, каза още Елизабет по повод на управлението си. Мнозина вече предполагат, че през юни кралицата ще обяви оттеглянето си. А през септември най-вероятно ще се пенсионира, като принц Чарлз ще поеме управлението на страната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар