Мира Добрева се фука с ново жилище за Коледа (Вижте новата й придобивка)

Гласувайте за статията

Мира Добрева получи нов апартамент за Коледа, Жоро Торнев сам измайсторил масата за гости

Мира Добрева се похвали с уникална придобивка малко преди празниците. Семейството й се пренесе в ново жилище.

Водещата на „Отблизо” по БНТ споделя, че е сбъднала най-голямата си мечта да има обширен дом. Повече от 20 години журналистката и семейството й обитава тясно фамилно гнездо. Мира винаги се притеснявала да покани повече гости. Тази Бъдни вечер и Коледа ще е много по-различна от досегашните. Тя ще покани всичите си любими хора, заедно да споделят празника и радостта от покупката на новия дом.

Добрева се похвали в социалната мрежа как сама боядисва голямата дървена маса, която била направена саморъчно от съпруга й Жоро Торнев. Режисьорът освен професията си  бил голям майстор с дърводелството. Мира няма търпение да подреди и оправи цялата къща като една горда домакиня и собственичка на обширно жилище. Иска всичко да е красиво.

От кадрите, които журналистката споделя се вижда, че й прави удоволствие да се занимава с домакинската работа. Не й помагат домашни помощници. С всичко се справя сама. Смята, че когато нейната ръка пипне ще й се получи най-добре, предават от новинарското електронно издание pik.bg.

За сега обаче водещата не споменава къде се намира новият й дом. Тя признава, че не искала да споделя дори тези снимки. Но след години на упорит труд и усилия и най-голямата ти мечта се сбъдва, откровеничи щастливата новодомка.

Вижте още снимки на Мира Добрева в нашата галерия с каква любов боядисва трапезната маса!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар