Джулиана Гани издържа съпруга си

Джулиана Гани издържа съпруга си
5 (100%) 1 vote

Джулиана и мъжът й събират тен на Сейшелите

Джулиана Гани заведе мъжа си Станимир на Сейшелите

Силиконовата блондинка Джулиана Гани прахосва хонорара си от „ВИП Брадър“ по мъжа си Станимир – твърдят пред „Уикенд“ нейни близки. От няколко дни младоженците са на Сейшелските острови в 5-звезден хотел, а екскурзията била финансирана от атрактивната дама, която давала мило и драго за съпруга си – отбелязва изданието.

Откакто Джулиана Гани и Станимир са семейство, основните приходи в семейния бюджет идвали от нейна страна – споделят запознати. Блондинката неведнъж се хвалила, че притежава няколко луксозни апартамента в центъра на Пловдив, получени като наследство от богатия ѝ баща италианец. От шоуто „ВИП Брадър“ пък прибрала над 30 бона, които възнамерявала да пръсне по съпруга си.

За Станимир се знае, че в момента работи като фитнес инструктор, но навремето въртял престъпни схеми с фалшиви пари в Гърция и даже лежал известно време в местен затвор. Здравенякът бил спипан от органите на реда и изкарал 9 месеца зад решетките, но сега се опитвал да изчисти името си и да живее почтено на гърба на жена си.
„Направих грешка, бях млад и наивен“ – лаконичен е за този период от живота си той.

Говори се, че за почивките на Сейшелите Джулиана щедро се изръсила с близо 10 бона. Останалата част от хонорара силиконката също смятала да изпарчи по екскурзии.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар