Щерката на Фатик върти бизнес в САЩ

Щерката на Фатик върти бизнес в САЩ
5 (100%) 1 vote

Дъщерята на покойния Фатик – Александра Тюркмен върти бизнес в САЩ

Щерката на покойния Фатик – Александра Тюркмен направи удар в центъра на Ню Йорк. Красавицата отвори бутик за дрехи, научи ексклузивно Хот арена.

На откриването на луксозния магазин са присъствали не само личности от родния хайлайф, но и куп световноизвестни личности, отбелязва още изданието.

Наследницата на Фатик коментира новото си начинание. Богаташката се оплака, че каквото и да направи, дълго след това всички говорят, че се е уредила с връзки. Тя заяви, че вече е свикнала с това отношение.

Но е редно, преди който и да било да си направи някакъв извод да провери как стоят нещата. И едва след това да коментира, разсъждава наследницата на покойния мафиот.

Младата бизнесдама заяви, че единственото, което има значение за нея, е начинанието й да се окаже успешно. Тя се надява, че това което прави ще се хареса на хората и тя ще й се доверят при избора на облекло.

25-годишната Александра Тюркмен постоянно е забърквана в различни любовни истории. Последните клюки свързват името й с това на Итън Хоук.

Красавицата не крие, че двамата се познават. Но е категорична, че между тях никога не е имало нещо повече от приятелство и двамата никога не са били интимни.

Дъщерята на Фатик открехна завесата на личния си живот. Тя коментира и още един от слуховете по неин адрес. Клюките у нас упорито я свързваха с Явор Бахаров. Наследницата на покойния мафиот отрече и тези твърдения и заяви, че никога не е била интимна с известния актьор.

Но все пак разкри, че в момента е обвързана. Назова дори името на настоящия си любим. Александра Тюркмен заяви, че има връзка с Мони Георгиев. Но отказа да даде повече подробности за него, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар