Анахид Тачева тъне в лукс

Анахид Тачева тъне в лукс
5 (100%) 1 vote

Анахид Тачева живее в невиждан лукс

Бившата журналистка Анахид Тачева от години живее отвъд Океана. Там тя се радва на охолен живот. Заедно с нея е и щерката й от втория брак с Васил Тачев, която носи нейното име Анахид.

Дъщерята на известната журналистка от БНТ  е омъжена за гръцкия милионер Аристотелис. Семейството му от години не живее в Гърция и върти успешен бизнес в САЩ.

Зетят на Анахид Тачева притежава 7 казина, разположени в централните части на Ню Йорк и Манхатън. Той е собственик и на куп недвижими имоти, които отдава под наем.

Дъщерята на Анахид също върти успешен собствен бизнес. Тя продава в интернет системи за избелване на зъби в домашни условия. Покрай работата си, тя често присъства на светски събития.

Благодарение на това е създала важни контакти. Сестрата на Митко Цонев е много близка с директора на музея „Метрополитън“ и Каролина Ерера.

Младата Анахид е също толкова амбициозна, колкото своята майка. В преследване на бляскавата кариера, тя е поверила грижите за двамата си сина на 3 детегледачки. Но грижата за възпитанието на двете момчета се пада на баба им Анахид Тачева.

Майката на Митко Цонев вече си е взела поука от грешките, които допусна при възпитанието на първородната си внучка Деси Цонева. Журналистката стана баба едва на 42 години.

Но вече си е взела поука от грешките в миналото и е категорична, че няма да ги повтори при възпитанието на двамата си внука.

Гръцкият зет на Анахид Тачева буквално я позлатил за грижите, които тя полага на внуците си. Бившата журналистка се шири в мезонет, намиращ се само на 150 метра от кулите близнаци.

На нейно разположение е и огромна къща с няколко спални и райска градина, където семейството обикновено прекарва лятото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар