Цветанов съсипа Корнелия Нинова с изказването си(Вижте какво каза)

Гласувайте за статията

Цветанов разказа играта на  Корнелия Нинова

Цветан Цветанов  и Корнелия Нинова са в постоянна война, макар и само словесна. Като представители на двете опозиционни партии в парламента, БСП и ГЕРБ, конфликтите между политиците не спират.

Цветанов направо закопа своя парламентарен опонент с думите си.

„Не само Ахмед  Доган, дори представители на БСП казват, че само ГЕРБ може да управлява в България. Те не искат да бъдат разкривани имената им, за да не влизат в конфликт с управлението. Това, което каза Доган е сериозно политическо изказване. Няма политическа договорка с ДПС. Неговата реч малко се различава от позицията на парламентарната му група. те заявиха, че ще има вот на недоверие заедно с БСП. Доган може да ни е политически опонент, но е прав. Какво каза – отиваме на избори „стани, за да седна“, заяви Цветан Цветанов, съобщава ПИК.

„Всички искаме да има втори лифт на Банско. Всичките приятели и познати казват, че ще са в Банско или Разлог за празниците и ще карат ски. И аз ще съм там. Много е важно да развием регионите. Важно е да има условия да караме ски в България, а не да ходим в чужбина. Но трябва да се мине през процедури. Има една европейска директива от 2016 г. и всичко трябва да се съобразява с нея“, каза още Цветанов.

По въпроса за новите лекарства  политикът заяви, че Бойко Борисов не е бламирал здравия министър.

„Ние деактивирахме активността на министър Ананиев да ограничи нарушенията и злоупотребата, но с това решение се вслушахме в искането на хората“, добави председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов и Корнелия Нинова са в постоянна война

Цветан Цветанов и Корнелия Нинова са в постоянна война

Цветанов коментира и обвиненията отправени му от Илияна Йотова.

„Това сериозно ли е? Бих й пожелал весели празници и да си гледа работата. Няма да коментирам нищо за Румен Радев, защото утре ще кажат – влезе в студиото и започна. Искам Радев да каже позицията си за Крим, за посещението на Путин, за европриоритетите ни“, каза Цветанов, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар