Силвестър Сталоун с повдигнати обвинения!(Посягал ли е Сталоун на известна актриса?) Преглеждания: 3339

Aктьорът Силвестър Сталоун е обвинен за сексуално насилие
0
Оценете този post

Силвестър Сталоун е обвинен за сексуално посегателство срещу известна актриса

Всички киномани знаят кой е Силвестър Сталоун. Актьор с наистина запомнящи се роли във филми като „Непобедимите 3”, „Невъзможно бягство”, „Куршум в главата”, „Рамбо”, „Роки Балбоа”, „Ловки ръце”, „Противоотрова”, „Отмъщение за Анджело” и много други. Феновете му обаче може би все още не знаят, че е обвинен в сексуално насилие.

През последните месеци в Холивуд  все повече звезди споделиха, че са били жертви на сексуално насилие.  Те използваха медиите или социалните мрежи, за да кажат, че почти всеки от тях е минал по този път.

Един от първите обвинени за сексуален тормоз беше продуцентът Харви Уайнстийн. Хиляди актриси споделиха, че продуцентът ги е насилвал сексуално.  След като обвинянията срещу Харви станаха публични властите започнаха да го разследват. Той беше изключен от собствената си компания и от Академията на киноизкуствата, а съпругата му го напусна.

Продуцентът  първоначално отказа да коментира, но след това написа изявление, в което се казва, че съжалява за поведението си. В момента Уайнстийн се лекува от сексуална зависимост.

Наскоро се появи и нформацията, че и актьорът Силвестър Сталоун е обвинен за сексуално насилие. Обвиненията срещу него са от актриса, чието име не се съобщава. Тя твърди, че звездата наот „Роки” я е нападнал в офиса си в санта Моника. Това се случило в далечната 1990-та година, предаде BTV.

Властите обаче отбелязват, че такива стари провинения трудно се доказват, защото не могат да се намерят достатъчно доказателства.

Силвестър Сталоун не е обвинен само от актрисата. Преди месец срещу известният актьор беше повдигнато и друго обвинение. Той беше обвинен в изнасилване на 16-годишно момиче.

С всеки изминал ден в Холивуд обвиненията в сексуално насилие растат. Хиляди актьори и актриси се престрашават да признаят, че са жертва на такова посегателство.

Aктьорът Силвестър Сталоун е обвинен за сексуално насилие
Aктьорът Силвестър Сталоун е обвинен за сексуално насилие

Някои не вярват на звездите и според тях това е само реклама. Други обаче ги подкрепят и изказват истинска съпричастност.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.