Слави Трифонов самотен и тъжен по Коледа (Вижте с кого посреща празниците)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов ще кукува по Коледа, последната му тръпка Нора Недкова го отсвири

Слави Трифонов ще прекара коледните и новогодишните празници тъжен, че изпрати баща си и самотен, че не може все още да открие жената на живота си.

Християнските празници, които се задават шоуменът ще посрещне по ергенски. Това са дни, в които Гологлавия водещ не може да се отърве от депресията. Която всяка година го напада. За 51-годишния си съзнателен живот в дните на равносметка Слави е преуспял мъж в бизнеса. Но на интимния фронт търпи пълен провал.

Бившите му гаджета Мартина и Маги отдавна си имат половинки, от които създадоха потомство. Докато Трифонов така и не успя да заведе някоя под венчило, нито да има наследник, предават от retro.bg.

Естествено на Бъдни вечер Дългия ще прекара в семейството си. Но и там обстановката ще е по-скоро траурна. След като за първа година майка му Здравка ще бъде без съпруга си. Който скоро се спомина.

Както вече стана ясно Слави подари екскурзия до Египет на сестра си. Но мама Здравка отказа да я придружи за да направи 40 дена на покойния си съпруг.

Останал сам като кукувица отказал покана от Годжи да празнува заедно с него и семейството му Новата година. Георги Милчев скоро счупи крака си, а и му се роди дъщеричка. Трифонов не искал да притеснява приятеля си и любимата му по празниците. Освен това бил тъжен, че най-близкия му приятел не е самотен като него. Има си нова половинка, че и детенце от нея.

Слави признал, че иска да се задоми за жена, която да не гони кариера. А да стои в къщи и да се грижи единствено за семейството.

За беда най-дългите му връзки са все с варненки и имат фатален край. Мартина и Маги са от морската столица. Поредната варненка, с която Дългия се заигра бе плеймейтката Нора Недкова. Но и с блондинката  нещата не били както му се иска на горкия самотник.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар