Мария Илиева бясна: Бащата на бебето й я заряза и отпраши за Америка!

Гласувайте за статията

Мария Илиева бясна на Георги Михайлов, той отпраши сам за Щатите!

Мария Илиева е бясна на бащата на бъдещето си бебе. Певицата не спира да работи, а нейното гадже живот си живее. Покрай коледните и новогодишните празници програмата й е фул и тя няма време да си отдъхне.

Мария Илиева

Мария Илиева ще стои сама у нас, докато мъжът й се кефи в Щатите

Според близки до изпълнителката Нова година тя ще посрещне без любимия си мъж. На Коледа тя също ще бъде сама. Защото 27-годишният й годеник Георги Михайлов е запрашил за Америка. В страната с неограничените възможности живее от години неговото семейство.

Младият мъж предпочел да се види с роднините и семейството си, вместо да остане до бременната си половинка. Вместо да стои до жена си, той предпочел да замине в слънчева Флорида. А Мария Илиева да остане да мръзне в студена София да се бъхти по участия.

Мария Илиева също имала желание да отлети до Америка ,за да се запознае с бъдещите си свекър и свекърва. Но заради напредналата си бременност лекарите забранили на звездата да лети на такова далечно разстояние.

Георги обаче не пожелал да остане до жена си, а си стегнал багажа и заминал. Той пожелала се изтяга на плажовете в слънчево Маями, вместо да стои до певицата.

В арт средите се говори, че нещата между Мария Илиева и годеника й хич не са безпроблемни. Певицата обаче крие истината и твърди, че отношенията между двамата са брилянтни.

След както забременяла, поп дивата станала много емоционална. Тя реагирала остро при всеки повод и действала доста прибързано. Това накарало приятеля й да си стегне куфарите и бързо-бързо да замине при мама и тате, за да се успокои.

Не се знае дали повече ще се върне, шушукат злобари.Певицата обаче била готова да му натрие носа, щом се върне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар