Светлана Василева избяга, пребита от Гущеров

Светлана Василева избяга, пребита от Гущеров
4 (80%) 2 votes

С жалък край свърши приказката между Светлана и Гущеров

Жалък край на приказката на Светлана Василева и Християн Гущеров

Поредната надежда на Светлана Василева да свие гнездо с принц милионер рухна като къщичка от карти – пише в. „Уикенд“. Плеймейтката напусна бившия мъж на Мария – Християн Гущеров. Причината – неговата непоправима страст към алкохола и склонността му да посяга на жените, с които живее – отбелязва изданието.

От сряда официалният статус на плеймейтката е „свободна“. Едва седмица по-рано тя се хвалеше с безгранична любов с младия Гущеров и даже вече беше измислила имена за децата, които ще му роди. Голямата любовна история на еротичната моделка обаче за пореден път се оказа ден до пладне. Няколко дни съжителство с Християн след излизането ѝ от „Биг Брадър“ бяха достатъчни, за да я накарат да си събере партакешите и да се изнесе от дома му. Решението за това е било нейно – твърдят запознати.

„Трудно ще се намери жена, която да издържи вредните навици на Гущеров. Той пие от сутрин до вечер, почти няма момент, в който да е трезвен, а от алкохола става агресивен и най-чест го отнасят любовниците му“ – коментират познати на вече бившата двойка. Според тях Светла Василева е изяла сериозен пердах от пияния си възлюбен, заради който на бегом се е изнесла от дома му и не смята никога повече да се връща. Както е известно, алкохолът и домашното насилие бяха и основната причина за раздялата му с Мария – припомня седмичникът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Светлана Василева избяга, пребита от Гущеров”

  1. Лили

    Дек. 22. 2017

    Тя Мария затова е отказала да му роди дете, изцоца каквото можа и си замина. Тоя боклук не заслужава нито жена, нито деца. Да ги пребива и тях ли? Баща му да го е бил навремето нямаше да стане такова кепазе. Чак симпатична ми стана Мара, цяло състояние пръсна след нея

Добавете коментар