Диляна Попова изуми: Вози Борил в колата без столче! (какво разсейва красавицата)

Диляна Попова изуми: Вози Борил в колата без столче! (какво разсейва красавицата)
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова е прекрасен родител, но нещо е разсеяна в последно време!

Диляна Попова е доста разсеяна напоследък. Красивата манекенка е забелязвана да вози малкия си син без специалното столче и предпазен колан на задната седалка. Това обаче е добре дошло за малкия Борил.

Диляна Попова

Малкият Борил шава и си играе зад Диляна Попова в колата, а трябва да седи вързан в детското си столче

Той щастливо и радостно се шири на задната седалка и изобщо не иска да бъде завързан като някое добиче. Но каквото и да прави, и каквито и ангажименти да й са на главата, Деляна не е над закона, мърморят недоволни нейни фенове.

Тригодишният Борил все повече заприличва на баща си Асен Блатечки. Той не отказва да се снима с майка си. Дори доста умело позира, като истинска звезда, удивена е майка му. А щастливата синеочка не спира да качва общите им снимки в социалната мрежа.

Деляна Попова е благодарна на своите родители и най-вече на майка си, която бе неотлъчно до нея в първите месеци от живота на малкия Борил.

Но възрастната жена вече се върна към обичайния си ритъм на живот и майка и син се справят успешно двамата. Манекенката записа Борил на забавачка, а освен останалите ангажименти на модния подиум и в киното, тя се върна към стария си бизнес – дизайнерството.

Него го бе оставила настрана около бременността си и драмите в любовта с актьора Асен Блатечки. Но сега отново успешно се е заела с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар