Людмила Захажаева жестоко нахрани съквартирантите пред Гала!

Людмила Захажаева жестоко нахрани съквартирантите пред Гала!
5 (100%) 1 vote

Людмила Захажаева помля съквартирантите пред Гала!

Устатата Людмила Захажаева нападна и журналиста Антон Стефанов, определяйки го като жълт журналист. Според нея победата на Джино не е заслужена и коментаторите са виновни той да се класира на първо място.

Людмила Захажаева

Людмила Захажаева не си поплюва изобщо

Неин фаворит бил Фънки, когото Захажаева определя като умен и интелигентен.

Людмила Захажаева направо разби и Гала. Рускинята финишира на осмо място в Биг Брадър 2017. Тя не се спираше пред нищо и никого в Къщата. И казваше в лицето на всеки какво мисли за него.

Майката на Албена Вулева бе на нож непрекъснато с певицата Луна. Двете не можеха да се дишат, дори накрая стигнаха и до физическа саморазправа. След шоуто Людмила Захажаева веднага си тръгнала в Санкт Петербург, където по думите й имала много спешна работа за вършене.

Тя призна пред Гала, че в Къщата на Нови хан й било като на почивка, изкарала си един приказен курорт. Но тя шашна всички в студиото на блондинката, че в Къщата имало много алкохол и наркотици.

С това потвърди думите на врагинята си Луна, която заяви в прав текст в предаването на Гала, че Коцето бил наркоман. Това чалга динозавърът заяви, че нейния колега й признал в Къщата на Нови хан.

След това обаче Константин се отметна от казаното пред Луна, като извъртя нещата, че изпълнителката на „Бягайте, крачета” не го е разбрала добре.

Захажаева каза още, че само още трима не са пиели алкохол в звездната къща. Това била освен нея, Джино Бианкалана, Луна и Мариела Нордел.

Чепатата Людмила Захажаева нападна директно в ефир и Антон Стефанов. Тя го обяви за жълт журналист. Тя не посече и останалите коментаторите в предаването „На кафе”. Според нея те били причината Джино Бианкалана да стане победител в реалите формата по Нова телевизия.

Емигрантът от Чикаго нямал никакви данни и качества, за да стане за втори път „любимата звезда на народа”. Неин фаворит бил Фънки. Според нея Димитър Ковачев – Фънки бил много интелигентен и умен, достоен претендент за короната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Людмила Захажаева жестоко нахрани съквартирантите пред Гала!”

  1. zeleno0ka

    Дек. 22. 2017

    Захажаевая руская курвая и тъпая мурдая .Мръсни гадни рускини всички ставате само за едно ама да го правят мъжете на тъмно че па сте и грознии освен надменни без покритие

Добавете коментар