Цветелина Грахич се похвали с първото си дете: Чувствам се на седмото небе! (виж тук)

Цветелина Грахич се похвали с първото си дете: Чувствам се на седмото небе! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Цветелина Грахич име усещането, че всичко това й е за първи път!

Бившата певица на Слави Трифонов – Цветелина Грахич сияе от щастие. Тя се похвали с появата на първото си дете, което обожава. Не, не бързайте да се кокорите. Грахич не е забременяла, а още по-малко пък да е родила тайно.

Цветелина Грахич

Цветелина Грахич се чувства свободна и волна като птичка

Своето първо дете тя нарича най-новата си песен, която се казва „Престъпно е“. И я нарича така, защото това е нещото, което прави вече напълно сама – без помощта на Слави и Ку-ку бенд зад гърба си.

Както знаем, Цветелина Грахич има множество песни, но те не са нейни, а на бенда на Слави. Така че днес тя официално представя парчето, с което смята, че успешната й самостоятелна кариера тепърва започва.

„Свързах се с един сръбски композитор. И това стана съвсем случайно в деня на един от големите концерти на Слави. Харесах на момента въпросната песен, която ми прати, и реших да я взема.

Дори ще направя сръбски кавър, който все още няма да пускам. Имах някакви забавяния около клипа, около текста. Ходих чак до Сърбия да я запиша. После отново тук я презаписвах, имах някои трудности обаче накрая се получи“, хвали се Цветелина Грахич.

Тя признава и че „Шоуто на Слави“ понякога й липсва, но не би се върнала там. И само по една единствена причина – че сега се чувства свободна и волна като птичка.

„Правя, каквото искам. Ставам и лягам, когато искам. Нямам куп ангажименти и задължения на главата си и живея доста по-весело и спокойно. А аз съм още съвсем млад човек и ми се ще да отделям повече време на гаджето си, на себе си и на забавленията“, разбъбри се Грахич.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар