Ексклузивно! Арестуваха убиеца на малката Дамла

Извършителят е братовчед на момиченцето
0

Извършителят е братовчед на момиченцето

На третия ден от жестокото убийство на малката Дамла, полицейските власти в Момчилград арестуваха извършителя на престъплението.

Според първоначалната информация Дамла е била убита от свой братовчед. Така и не става ясно с какво 7-годишното момиченце е предизвикало яростта му до такава степен, че да я убие. Това ще се изяснява тепърва от криминалистите.

Акцията по задържането на извършителя на убийството на Дамла, е била проведена преди броени минути в района на автогарата в Момчилград. Не се съобщава обаче дали убиецът живее там или е планирал да напусне града.

Дамла
Извършителят е братовчед на момиченцето

Очевидци разкриват, че на мястото все още има полицейски патрули. Задържаният е бил откаран от служители на МВР-Кърджали.
Твърди се, че в близост до жилището на братовчеда на Дамла, който според запознати е на възраст 25-27 години, е било намерено и тиксо. Това разкриват съседи, които са станали очевидци на акцията по задържането на убиеца на Дамла.

Припомняме, че вчера главният прокурор на Република България – Сотир Цацаров бе в Момчилград, за да провери лично докъде са стигнали нещата. Той съобщи, че кръгът на заподозрените се стеснява, но в интерес на разследването не и могъл да даде повече информация.

Вчера майката на Дамла – Садет Муса се върна за пръв път в жилището си след жестоката случка. Тя бе придружена от следователи. Садет Муса участва в следствен експеримент. Съседи разкриват, че когато приближила до апартамента, изпаднала в нещо като транс.

Ако се окаже, че извършителят на жестокото убийство на 7-годишното момиченце е нейният братовчед, то категорично отпада версията, че престъплението е било извършено от жена.
Не е изключено заблуждаващата информация да е била тиражирана умишлено.

По този начин разследващите имат повече време за изясняване на обстоятелствата, а в същото време извършителят е спокоен, че вниманието не е фокусирано върху него. Опитни криминалисти издават, че това е честа практика, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.