Миролюба Бенатова разби всички с този въпрос

Миролюба Бенатова разби всички с този въпрос
4.5 (90%) 2 votes

Взе на прицел Симеонов и Каракачанов

Журналистката на Нова тв Миролюба Бенатова взе под прицел военния министър Красимир Каракачанов и вицепремиера Валери Симеонов.

В ефира на медията тя заяви, че много би искала Красимир Каракачанов и Валери Симеоново да й кажат как се живее с 1 200 лева месечна заплата. Миролюба Бенатова обаче подчерта, че при отговора на този въпрос, трябва да вземат предвид, че с тези пари обикновените хора си плащат сметки за парно, ток, наеми, кредити и какво ли още не.

Миролюба Бенатова

Взе на прицел Симеонов и Каракачанов

Освен това Миролюба Бенатова посочи, че редовият човечец си плаща дрехите, бензина за колата, колата (ако е на лизинг), цигарите… да не забравяме и ресторанта, допълва тя.
В този ред на мисли журналистката недоумява как им излизат сметките на депутатите и министрите, че тези пари са достатъчни за един нормален живот.

Тук обаче може би трябва да припомним на Бенатова, че тя е от малкото щастливки, които вероятно взимат такава заплата, че и по-голяма. За никого не е тайна, че хората работят масово за минималната работна заплата или малко отгоре. Въпросът обаче е, че наистина са малцина тези, които успяват да се доберат до 1000 лева, камо ли повече.

Миролюба Бенатова обаче не скри възмущението си от грозната лъжа на Каракачанов и Симеонов, които с цялата си наглост твърдят, че издържат семейства.
Тя е убедена, че ако бъде извършена проверка на фактите, лъжата съшита с бели конци ще лъсне на момента.

По този начин обаче Валери Симеонов и Красимир Каракачанов ще могат да отговорят много лесно на въпрос от лексикона на Нова тв.
Бенатова посочва, че ако бъдат запитани кога са излъгали за последен път, то отговорът със сигурност ще бъде: „Току-що!“, освен, ако не решат да излъжат отново, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Миролюба Бенатова разби всички с този въпрос”

 1. Кети

  Дек. 22. 2017

  Бенатова, тези въпроси ги задай на Бойко, не на тези, които са от една година в МС. А и не определят заплати, питай финансовия министър, питай сдружението на работодателите в България. За твое сведение заплатите в армията не са вдигани от 2008 ма година. Ясно ли ти е защо?!

 2. Кокина

  Дек. 24. 2017

  Много се изненадах, че българите живеят с 1200лв. на месец това за мен е добра новина, но за съжаление тя е само в стъкмистиката и в главите на управляващите.Реално заплатите на образованите българи (изключвам живеещите в София) са между 600 и 800лв. на месец, а за останалите дохода е минималната заплата от 450 лв.Бих искала да задам въпрос към сегашните управляващи, а как биха живели с пенсия от 200лв. или 300лв. и с един куп болести натрупани за 37 години трудов стаж и докога ще се вдига ударно минималната пенсия, а останалите пенсионери ще бъдат пренебрегвани?
  Разбрахме, че в края на годината управляващите са раздавали излишъка от 720 мил.лв. за неясни и маловажни проекти, а не дадоха на всички пенсионера поне смешните 40 лв. Смешни са когато казват, че пари няма, а субсидиите за партиите са най високи в ЕС и всяка година увеличават собствените си заплати с 2-3 мин. пенсии. Нима ги заслужават, при положение, че рейтинга на Народното събрание е най- нисък
  и хората не им вярват? Жалко за нас българите все не попадаме на свестни управници , чудя се не останаха ли в България поне 200 съвестни умни хора – можещи и знаещи, които да поведат страната ни към по-добро бъдеще. Защо не намираме управници, за които основната цел да не е собственото им забогатяване, а просперитета на страната ни и благоденствието на всички хора? Когато се заклеват депутатите вникват ли поне малко в думите на клетвата, която полагат в името на НАРОДА, който ги е избрал,забележете, за да му СЛУЖАТ !!! Това щеше да бъде пълна комедия, ако за нас нормалните хора това не се превръща след изборите в поредната истинска трагедия. Жалко много жалко!!!

 3. Jalko

  Дек. 27. 2017

  Jalko, che jiveete v tazi kochina Bulgaristan i jalko , che izbirate takiwa kreteni da wi uprawljawat.

  STIGA STE MRANKALI,ZASLUJAWATE SI MIZERIJATA 100%!!!
  Mahete se ot taqzi kochina, elate v USA ili Kanada i ostawete kochinata na mangalite, i bez towa shte wi prewzemat sled njakoja i druga godina.Neshastnitzi!

Добавете коментар