Светлана Василева разкри цялата истина

Гласувайте за статията

Тя проговори за причината, поради която не поздрави Джино

Плеймейтката Светлана Василева, разкри цялата истина.

Предвид множеството спекулации по темата, тя реши да проговори, за да разсее всякакви съмнения.
Става въпрос за това, че Светлана Василева обърна гръб на Джино Бианкалана в къщата на Големия брат, а след това не го поздрави на финала.

Светлана Василева твърди, че е трябвало веднага да отиде в къщата на Християн Гущеров след края на риалити формата. Той й бил заръчал така и тя трябвало задължително да изпълни заръката му.

Светлана Василева

Тя проговори за причината, поради която не поздрави Джино

Припомняме, че милионерският син Християн Гущеров, който след раздялата си с фолк певицата Мария се хвана с плеймейтката, бе приготвил грандиозна изненада за новата си любима. Той я посрещне с бутикова торта с две сърца и огромен букет от бели орхидеи. Освен това й бе спретнал щур купон, на който присъстваха най-близките й приятели.
Плеймейтката останала най-изненадана от това, че всичките й най-близки приятели били в къщата на Гущеров.

Освен това Светлана Василева не крие, че Джино Бианкалана не е бил нейният фаворит за спечелването на формата. Тя много искала Фънки да спечели, но за нейно огромно разочарование това не се случи.

Що се отнася до Джино, тя твърди, че не го поздравила за победата и поради друга причина. Светлана разкрива, че е крайно разочарована от него, но причината е твърде лична, за да я направи обществено достояние.

Освен това в името на спокойствието на любимия й Християн Гущеров, тя избягва всякакви флиртове с мъже.
Припомняме, че преди няколко дни Джино Бианкалана също сподели, че е разочарован от нея.

Той не очаквал, че Светлана Василева ще си тръгне от живото предаване, без да го поздрави за победата. Джино не скри, че до тази случка я имал като сестра, но сега сякаш нещо се пречупило в него, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар