Сашо Диков е предоволен от щерка си. Ето каква е причината

Гласувайте за статията

Макар и с лека неохота Пипи все пак си призна

В последно време е видимо с просто око, че устатият журналист Сашо Диков сияе. Оказва се, че причината за това е дъщеря му – Петя Дикова и по-скоро нейният избор.

Наследницата на Сашо Диков призна връзката си с писателя Августин Господинов. При все, че са заедно съвсем отскоро, писателят и Пипи живеят вече под един покрив – в нейния апартамент.

Дъщерята на Сашо Диков бе изнудена да признае за връзката си с писателя Августин Попов.
Водещата на предаването „Cool…T“ гостува в предаването „Мармалад“, където бе изнудена от колегата й Иво Аръков да си признае за връзката.

Сашо Диков

Макар и с лека неохота Пипи все пак си призна

Макар и с лека неохота Пипи все пак призна, че името на приятеля й е Илиян. По този начин потвърди мълвата, че има взимане-даване с писателя Илиян Любомиров, който пише под псевдонима Августин Господинов.

На този етап никой от двамата не разкрива къде и как точно са прехвърчали искрите помежду им. Любопитното във връзката им обаче е фактът, че щерката на Сашо Диков е кака на своя любим. Тя е с цели шест години по-голяма от него.

Поетът е роден през 1990 година. Завършил е средното си образование в немската гимназия, а след това заминава за Германия, по-точно за Берлин.
Там следва „Политология“.

Преди пет години Илиян Любомиров, по-известен с псевдонима си Августин Господинов създава литературния проект „Letters of flesh“
Проектът стартира първоначално като платформа за къси разкази. По-късно обаче той прераства в място, където се публикува съвременна поезия.

Сашо Диков е повече от доволен от избора на дъщеря си и не крие симпатиите си към младежа.
Всички се надяват, че връзката им ще прерасне в нещо много по-сериозно и дори ще се престрашат да пристъпят към една от най-важните крачки в живота на човек – бракът, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар