Много ще се изненадате като научите защо Джино Бианкалана не сваля тази блуза

Гласувайте за статията

Марковата дреха е хитов модел в бутиците вече трети сезон

Несъмнено Джино Бианкалана се превърна в един от най-обсъжданите участници от последния сезон на Биг Брадър.

Повечето от съквартирантите му не можаха да повярват на признанието му, че не чете книги. Джино Бианкалана е твърдо убеден, че животът го е научил на каквото трябва, още повече като се има предвид, че върти успешен бизнес. В този ред на мисли той посочи, че не обича да чете книги и няма никакво намерение да променя това положение.

Тези дни обаче Джино Бианкалана отново се превърна в дъвка за преобладаваща част от медиите. Този път причина за това стана факта, че от доста време обикаля из телевизионните студиа с една и съща блуза. Мнозина се запитаха дали тази дреха вече не се е залепила за гърба му.

Джино Бианкалана

Марковата дреха е хитов модел в бутиците вече трети сезон

Истината обаче е, че ефектната кожена блуза е маркова. Тя е продукт на Givenchy. Вероятно ви е направило впечатление, че и в риалити формата и в реалния живот, Джино Бианкалана бе с тоалета, чието деколте е изпъстрено с характерните за френската марка бели звезди.

Бърза проверка показва, че марковата дреха е хитов модел в бутиците, при това забележете – вече трети сезон.
Цената на въпросната блуза не е никак ниска и едва ли е по джоба на всеки. Тя се търгува по бутиците на цена от 1900 евро, пише „Таблоид“.

По всичко личи, че суетният Джино Бианкалана, който не отделя и минута време да прочете някоя книга, не жали средства, за да се издокара и то в крак с модата.
Мнозина обаче подмятат ехидно, че всъщност блузата на гърба му може да не е оригинал, а просто менте за не повече от 100 лева.

Е, дори и да е така, пак остава в сила твърдението, че цената не е по джоба на всеки. Малцина са тези, които могат да заделят по сто лева от месечния си бюджет за закупуването на блуза, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар