Петя Дикова хлътна по интелектуалец (Вижте какво гадже заби)

Гласувайте за статията

Петя Дикова е лудо влюбена в писател, дъщерята на Сашо Диков го уреди със зет от интелигенцията

Петя Дикова най-сетне призна кой е новия й любим. Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков зарадва родителите си с избора си на гадже.

Пипи яко е хлътнала по Августин Господинов, който е писател, а и той по нея. Любовта им е много, много от скоро, но влюбените вече живеят под един покрив. Творецът се нанесъл при своята любима, която обитава самостоятелен апартамент.

Петя, която крие в тайна личния си живот най-сетне бе принудена да разкрие кое е гаджето й. В студиото на „Мармалад”  при колегата си Иво Аръков водещата на предаването „Cool…T“ потвърди слуха, че новия й се казва Илиян. Илиян Любомиров се казва в действителност по паспорт поета Августин Господинов, който пише и е известен с този псевдоним.

Пипи не сподели точно кога и как е започнала любовната им афера. Но както често се случва напоследък сред известните тя е кака на любимия си. Госпожицата е с шест години по-голяма от гаджето си, предават от pik.bg.

Авторът е роден през 1990 г в София. Завършва средно в немската гимназия. После се дообразова в Берлин със специалност политология. За него се знае, че през 2012 година създава литературен проект „Letters of flesh“. Целта, на който в началото е да бъде платформа за къси разкази. Но в последствие търпи развитие и там се публикуват съвременни стихове.

Няма как Сашо Диков и Аня Пенчева да не са доволния от новия си зет. Младежът, с който Пипи върти любов е истински интелектуалец, а и е голям хубавец.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар