Това чудо ще смъкне 10 години от лицето ви: Край на тъмните кръгове!

Това чудо ще смъкне 10 години от лицето ви: Край на тъмните кръгове!
5 (100%) 1 vote

Содата за хляб върши чудеса против тъмните кръгове около очите и подмладява с години!

Тъмните кръгове около очите не са приятни. Те не само загрозяват хората, но и ги състаряват. Обаче има един лесен, домашен трик, който ще ви избави от тази неприятност по вашето лице. И това е лосион със сода за хляб.

тъмните кръгове

Този трик премахва лесно тъмните кръгове около очите и сваля поне 10 години от възрастта ни

Този натурален продукт е универсално козметично средство. Хлебната сода има много приложения, но може да се използва и против премахване на тъмните кръгове около очите.

Начинът за елиминиране на тези кръгове е лесен и бързо изпълним. Необходими са следните продукти, които ги има всяка едно домакинство. Това са само една чаена чаша с вода. И една чаена лъжичка сода бикарбонат. Рецептата също е елементарна за изпълнение.

Водата, която е налята от чешмата, се изсипва в по-голям съд. Към нея се прибавя лъжичката сода бикарбонат. След това всичко се разбърква много добре, до пълното разтваряне на содата. С помощна на памуче нанасяме около засегнатите участъци под очите.

След това оставяме така получения разтвор да престои върху тъмните участъци около петнадесетина минути. После отстраняваме разтвора с чиста вода. Течността обезателно да е хладка и добре изплакваме местото.

Повтаряме процедурата веднъж в седмицата. За по-добър ефект можем да повторим отново след седем дни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар