Стенли шокира: Исках да се самоубия, спаси ме Людмила! (още подробности)

Стенли шокира: Исках да се самоубия, спаси ме Людмила! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Любимата жена на Стенли му помогнала да избере живота и щастието!

Певецът и музикант Стенли разкри ужасяващи истини за миналото си пред Нова телевизия. Като това, че е имал проблеми с дрогата и известен период е приемал забранени вещества. Което пък от своя страна довело до раздялата му с жена му Людмила.

Стенли

Стенли разкри шокиращата истина за своя най-тежък период в живота

„Да, имах проблем с наркотиците. Пушех много трева. Тогава Людмила ми каза: „Или и аз ще пропуша, или ти спираш“. Тогава ми беше най-трудно, защото се разделих за известно време с нея и детето ми“, сподели откровено Стенли в интервю за Нова телевизия. И призна, че Люси е единствената, която е обичал до болка и истински в живота си.

Затова и когато се наложило да се разделят, така се сринал, че поискал да отнеме живота си, да се самоубие. Спасила го отново тя – любовта към Люси.

„Бях се изнервил много и не можах да издържа. Тя ми предложи да се разделим за известно време… с непредизвестен край. През тази година на раздяла се прибрах в родния си Преслав.

Бях безпомощен, исках да се скрия в колата и да се блъсна в едно от дърветата, които бягаха много бързо по пътя за Преслав. Казах си – всичко ще приключи страшно бързо. Но не го направих, сигурно съм обичал жена си повече от всичко“, обяснява решението си музикантът.

И накрая сподели, че съпругата му е правила много жертви заради него, дори се е отказала от театъра в името на семейството. Цели 20 години тя носела кръста от връзката им и затова сега смело може да каже, че Люси е неговата героиня и единствена в света.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар