Алекс Сърчаджиева направи шокиращи разкрития! (още подробности)

Алекс Сърчаджиева направи шокиращи разкрития! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Алекс Сърчаджиева разказа изумителни неща за раждането на дъщеря си!

Изумителни и дори шокиращи неща за раждането на дъщеря си София разкри пред Нова телевизия Алекс Сърчаджиева. Чаровната половинка на Иван Ласкин разказа как е щяла да роди по път, на тунелите на Ихтиман.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева разкри удивителните си приключения покрай раждането на София

Случило се така, че в деня на раждането тя заминала с любимия си за Пловдив. Иван имал работа там и Александра решила да не скучае сама и отпрашила с него. Дори и не подозирала, че ще й изтекат водите и ще започнат контракциите.

Щом това се случило, тя моментално била откарана на преглед в пловдивска клиника, където й казали, че няма мърдане – ще ражда при тях. Сърчаджиева обаче твърдо отказала, защото нямала нищо под ръка, а и няма близки под тепетата.

Заинатила се и креснала на Иван Ласкин да я кара към столицата. А той какво да прави – запалил колата и полетял с 300. За късмет не се сбъднали думите на лекарите, че ще роди в тунелите на Ихтиман и криво-ляво се добрали до болницата в София.

Сладураната се кълне, че винаги ще помни този ден и приключението, което са преживяли тримата. Колкото до това какъв човек е и дали е взела нещо от професионализма на Пепа Николова, то Александра смята, че е наследила доброто в характера й.

„Надявам се, че съм взела честността на майка ми. А за другото – трябва да го кажат хората. Тя ми е казвала: „Когато правиш нещата с любов, хората винаги ще го оценят“. Ти не можеш да си винаги перфектен, но когато си честен в това, което правиш, другите ще го оценят“, сподели Алекс Сърчаджиева пред Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар