Васил Найденов го закъса много сериозно

Сбъдна се един от най-големите кошмари на певеца
0

Сбъдна се един от най-големите кошмари на певеца

Естрадната легенда Васил Найденов, когото почитателите му знаят като Васко Кеца го закъса много сериозно.

Запознати издават, че през последните няколко месеца участията на Васил Найденов са немислими, ако не използва специализирания слуховия апарат.
Той е изработен под формата на слушалки за музика и му помага да чува синбеците, за да може да изпълнява качествено песните си. В противен случай изпитвал много сериозни затруднения.

Проблемите със слуха застигнали естрадния певец още преди няколко години, когато усетил бучене и шум в ушите.
След извършени редица прегледи при специалисти, се стигнало до заключението, че няма сериозни проблеми със слуха.

Васил Найденов
Сбъдна се един от най-големите кошмари на певеца

Те обаче го предупредили, че с напредването на възрастта сетивния ме орган ще отслабва все повече и повече.
За Васил Найденов тази прогноза била истински Апокалипсис. За почитателите му е ясно, че той е един от малкото останали родни изпълнители, които винаги изпълняват репертоара си на живо.

Съвсем разбираемо обаче този проблем му създава сериозни затруднения. След няколкото прекарани доста тежки грипа, именно ушите му се оказали слабото място. Те винаги се възпалявали и изваждали за известно време Васко Кеца извън строя.

При все, че е с десетина години по-млад от другия естраден динозавър Лили Иванова, Васил Найденов имал много повече на брой и по-сериозни здравословни проблеми.
Разликата помежду им е, че Иванова има голям антураж и се пази изключително много.
Тя винаги се наспива добре и освен това не се напъва като грешен дявол, а прави най-много по десет големи концерта на година.

Васил Найденов се жалвал, че е много далеч от нейните хонорари. Поради тази причина той не може да си позволи заетост като нейната, а пее по барове, сватби и провинциални читалища, за да се издържа.

Освен проблемите със слуха напоследък певецът е измъчван от все по-сериозни проблеми и с кръвното налягане. Често пъти му се случва да събира двете граници. Преди години пък го лекували от сърдечен проблем, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.