Слави Трифонов осигури супер луксозна почивка на сестра си за Нова година в…

Гласувайте за статията

Мама Здравка отказа пътуването

Шоуменът Слави Трифонов спази семейната традиция и за поредна година осигури супер луксозна почивка на сестра си Петя.

Докато родителката на Слави Трифонов – мама Здравка ще изкара Коледа и Нова година при сина си в София, то сестра му заминава на почивка в… Египет.
Запознати издават, че тя ще стегне куфарите в края на месец и ще отпраши за Египет.

За Петя посрещането на Нова година извън границите на България отдавна се е превърнало в традиция. За далечните й воаяжи, които никак не са евтини, разбира се плаща нейният брат.
Оказва се, че пътуването в чужбина е сред обичайните подаръци, които Слави Трифонов прави на сестра си.

Слави Трифонов

Мама Здравка отказа пътуването

От близкото обкръжение на рентгеноложката издават, че е запален пътешественик. Африканската държава пък е сред малкото страни, където Петя все още не е ходила. Именно поради тази причина шоуменът избрал точно тази дестинация.

По нелепо стечение на обстоятелствата дългоочакваното й пътуване било предшествано от кончината на баща им – Тодор Трифонов.
Припомняме, че възрастният мъж издъхна в последните дни на ноември след кратко боледуване.

Сестрата на Слави Трифонов била на кантар да отмени резервацията за пътуването, при все, че заради наближаващата дата туроператорите ще я ожулят с доста солена неустойка.
След като се посъветвала с майка си и брат си обаче, всички били единодушни, че няма смисъл да се лишава от пътешествието.
В крайна сметка Петя решила, че ще замине, на ще изкара почивката си по-смирено.

Първоначалните планове били с нея да замине и мама Здравка. Откакто е пенсионерка тя се радва на редица екзотични екскурзии благодарение на заможния си син.
Този път обаче тя категорично отказала, тъй като си дала сметка, че пътуването ще се препокрие с 40 дни от смъртта на съпруга й.

Тя много държала да присъства на ритуала. На практика сестрата на шоумена така или иначе няма да е сама, тъй като с нея както винаги ще бъде съпругът й Влади, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар