Динко Вълев го загази сериозно

Гласувайте за статията

Данъчните го погнали отново след края на Биг Брадър

Колоритният ловец на бежанци от Ямбол – Динко Вълев, го закъса много сериозно.

От престоя му в къщата на Биг Брадър стана ясно, че Динко Вълев е ходил няколко пъти до Щатите, където живее сестра му. Именно там се запознал и с бившата съпруга на Джино Бианкалана – Дейна, отбелязва „Уикенд“.

Там упоритият Динко Вълев работил като какъв ли не. Целта, която си бил поставил, била да събере достатъчно капитал, за да стартира собствен бизнес.
Така от обикновен тираджия, Динко станал горд собственик на няколко камиона. Малко по-късно той закупил и няколко автосервиза.

Динко Вълев

Данъчните го погнали отново след края на Биг Брадър

Оправният наследник на Бай Ганьо търгувал с автоморгите на цяла Америка. Вкарвал автомобили и у нас, предимно втора и трета ръка, който пристигали с кораби на пристанището във Варна. След освобождаването им от митническите такси, те били предлагани за части в различни сервизи на страната.

Динко Вълев никога не е крил, че се възхищава на чичо си Васил, който минавал за най-умния в семейството. Истината е, че той бил единственият, който можел да пише без правописни грешки. Освен това бързо учил чужди езици. Все неща, които на Динко не се отдавали много.

За никого не е тайна, че той придоби известност покрай лова на бежанци по границата. Оказва се обаче, че действията му не са били породени от патриотични подбуди, а от лични облаги – преджобването им.

През миналата есен той участва и в друго риалити – „Фермата“ по Би Ти Ви. Мълвата носи, че сериозни задължения към НАП го подтикнали да участва в риалитито на Би Ти Ви, откъдето се облажи с доста тлъст хонорар.

Според мълвата, по-голямата част от тези пари обаче отишли за плащането на доста солидни глоби, които му били наложени от НАП.
Данъчните обаче твърдят, че останали най-шокирани от правописа му и дори го определят като катастрофален, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар