Даниел Златков рухна

Гласувайте за статията

Участието му в риалитито се оказа сериозен препъни камък

Футболистът Даниел Златков се срина тотално след участието си във ВИП Брадър.

Противно на очакванията му, участието му в риалитито не можа да му донесе никакви дивиденти.
Единствената полза, която Даниел Златков успя да извлече от двумесечния престой в къщата на Биг Брадър, е хонорарът, който прибра.

При все, че е само на 28 години, Даниел Златков все още не може да си намери отбор, който да го приюти под крилото си.
По всичко личи, че краят на футболната му кариера не е далеч.

Даниел Златков

Участието му в риалитито се оказа сериозен препъни камък

Най-голямото разочарование за Даниел Златков долетя от Града под тепетата.
Запознати издават, че той силно се е надявал да е новият защитник на „Ботев“, но треньорът се е отказал от него в последния момент, пише sportal.bg.

Оказва се, че главната причина за отказа е именно участието на Даниел Златков в риалити формата. Според треньора той не бил в блестяща форма и нямало как да му бъде доверена защитата на отбора.
Той очевидно е взел под внимание факта, че в продължение на два месеца футболистът не е тренирал, а само е местил задните си части от диван на диван.

И към днешна дата Даниел Златков все още е без отбор, а според запознати, колкото по-дълго продължи този период, толкова повече намаляват шансовете му това да се случи.
Този факт засилва мълвата, че с футболната му кариера е свършено, а основният виновник за края на футболните му мечти, е именно Биг Брадър.

Даниел Златков обаче се опитва да се държи на ниво и да не се отказва толкова лесно. От близкото му обкръжение издават, че има план Б, който отново е свързан със спортните среди.
Приятелите му знаят, че е запален по ММА. Той вече е насочил поглед натам и е решен, че ако не стане нищо с футбола, ще се пробва на ринга, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар