Няма да повярвате какви ги върши Юксел Кадриев в самолета (ФОТО)

Няма да повярвате какви ги върши Юксел Кадриев в самолета (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Останалите пасажери били крайно възмутени

Със сигурност няма да повярвате на очите си какви ги върши новинарят от Би Ти Ви – Юксел Кадриев в самолета.

Новинарят успя да предизвика възмущението на пасажерите с това си действие.
Очевидци разкриват, че Юксел Кадриев се наливал с бира по време на полета и то посред бял ден.

Пътуващите в самолета до Венеция наблюдавали изненадани как известният новинар се налива със солидно количество бира по обяд.
Новинарят останал крайно недоволен от предложените от стюардесите на известна авиокомпания безалкохолни напитки и снаксове.

Юксел Кадриев

Останалите пасажери били крайно възмутени

Именно поради тази причина той си поръчал бира. Очевидно въпреки внушителните си килограми и масивната фигура, Юксел Кадриев не бил закусил стабилно преди полета, тъй като газираната алкохолна напитка успяла да го опияни доста бързо.

В резултат на това, Юксел Кадриев изпаднал в дълбока дрямка. Той успял да излезе от сладкия сън едва когато самолетът започнал да се приземява.
Така и не става ясно по какъв повод новинарят е летял до романтичния град в Италия. Не е изключено да го е посетил заради новата си изгора.

Другото, което направило лошо впечатление на останалите пасажери бил фактът, че по време на полета, Юксел Кадриев не бил никак дружелюбен. Нещо повече – за да се изолира от любопитните въпроси на останалите пътници и неистовото им желание да общуват с известна личност като него, той затапил ушите си със слушалки, от които гърмяла музика.

Въпреки, че децибелите били доста завишени, това не създало никаква пречка на дремката на новинаря. Това довело останалите до мисълта, че очевидно бирата му действа приспивателно.
Изглежда, че въпреки проблемите, които му създаде алкохолът, сухият му режим не е продължил дълго.

Припомняме, че преди няколко години новинарят бе заловен да шофира в нетрезво състояние. Поради тази причина Юксел Кадриев направи катастрофа с такси. Инцидентът се случи в малките часове на нощта, а при проверката с дрегер бе установено, че е седнал зад волана с 1.59 промила алкохол, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар