Срамните тайни на Биляна Гавазова видяха бял свят

Срамните тайни на Биляна Гавазова видяха бял свят
5 (100%) 1 vote

Журналистката има богата банкетна култура

Оказва се, че известната журналистка и тв водеща от ефира на Би Ти Ви – Биляна Гавазова крие доста срамни моменти от миналото си.

Въпреки, че Биляна Гавазова дава всичко от себе си към днешна дата да изглежда твърде скромна и хрисима, недоброжелатели разкриха истината, която тя едва ли би искала да види бял свят.

В подкрепа на думите си, че Биляна Гавазова има доста алкохолни похождения зад гърба си, те добавят и богат снимков материал.
Очевидно е успяла да заблуди много добре колегите си от Би Ти Ви в това колко е скромна, тъй като никой от тях дори и не подозирал за богатата й банкетна култура.

Биляна Гавазова

Журналистката има богата банкетна култура

Истината е, че само допреди няколко години Биляна Гавазова или Биби, както я наричат приятелите й, била заклета купонджийка.
Мъжката част на компанията също пълнела доволно очи, тъй като Гавазова не пропускала да разчупи кръста под акомпанимента на балканската музика. Гледката ставала още по-разгорещяваща като се има предвид, че журналистката се движела основно с много къси поли, отбелязва „Ретро“.

Биляна Гавазова била закърмена с ритмите на Ориента заради мюсюлманския си произход. Към днешна дата обаче тя полага сериозни старания да прикрие произхода си. Именно поради тази причина тя владеела до съвършенство кръшните танци, характерни за тази култура.

Освен всичко това, макар Гавазова да твърди, че няма никакви корекции по себе си, запознати издава, че лъже. Оказва се, че си е правила корекция не само на носа, а и на зъбите. Мълвата носи, че само зъбите са й стрували 40 хиляди лева.

Хора от бранша обаче са категорични, че бюстът си е абсолютно натурален и него не го е подлагала на каквито и да било корекции.

Междувременно стана ясно, че колегата й Антон Хекимян напоследък е доста притеснен да не я върнат като ко-водеща на сутрешното предаване „Тази сутрин“, пише novini247.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Срамните тайни на Биляна Гавазова видяха бял свят”

  1. станислав

    Дек. 18. 2017

    Толкова тъпа статия не съм чел, явно в БГ е на мода тъпанари да се мислят за журналисти и да оплюват някого само за да има някакъв “ сензационен “ материал.

Добавете коментар