Странен инцидент сполетя звезда от „Биг Брадър”

Гласувайте за статията

Участник от „Биг Брадър” изчезна

Едно от най-гледаните предавания по Нова телевизия „Биг Брадър” свърши преди броени дни. Но около последния сезон на риалити формата още се шуми.

Появиха се обаче други притеснителни слухове за доста по-старо издание на формата.

Четвъртият сезон на „Биг Брадър” отдавна е забравен от феновете на предаването. Едва ли някой помни и звездите от този сезон.

Участник от „Биг Брадър” изчезна

Даниел Вълчев е потънал вдън земя. Вече повече от месец той е в неизвестност. Приятелите на Даниел са в шок. Те се притесняват, че не са го виждали и чували отдавна. И започват да си мислят, че му се е случило най-лошото.

От началото на ноември 34-годишният мъж не е говорил с никой от приятелите си. Не им е пращал снимки в социалните мрежи. Нито пък е публикувал нещо в тях. Това са неща нетипични за един млад човек в днешно време. Нетипични са и за Даниел Делчев.

На 8-ми ноември Даниел тръгва към летището в София. Той пътува за популярната напоследък дестинация- Дубай. Лети с прикачване през Москва и не пропуска да информира приятелите си до къде е стигнал. Качва и снимки от самолета. След дългия полет пристига в Дубай.

Там си прави няколко кадъра на летището. После изчезва. Това са последните вести, които има за риалити звездата.Мобилният телефон на Денчев е изключен и няма никаква връзка с него.

Приятелите му съобщават на властите за неговото изчезване. Няма официална информация, че Даниел е задържан или е в болница.

Неофициално обаче полицията успяла да притесни и без това разтревожените познати на звездата.

„Молим се за него, дано да се върне. Той е сирак. Като няма роднини, издирването му се затруднява сериозно. Търсим го приятелите му. Дори на врачки звъним. Те са категорични, че ще ни се обади”, споделят приятелите му.

Участник от „Биг Брадър” изчезна

Участник от „Биг Брадър” изчезна

Нито една врачка обаче не се е наела да каже къде се намира Даниел Делчев. Нито е казала дали ще се върне и кога.

Прякорът на Даниел е Шейха. Разказват неговите дружки с надеждата, ч е това ще помогне да го намерят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар