Динко Вълев избухна срещу Биг Брадър и Нова тв

Динко Вълев избухна срещу Биг Брадър и Нова тв
5 (100%) 1 vote

Той продължава да твърди, че казва истината

Бившият съквартирант от Ямбол Динко Вълев избухна срещу Нова тв и в частност срещу Биг Брадър.

Той бе категоричен, че за него финалистът е бил предварително нагласен. Според Динко Вълев е невъзможно Джино да е имал повече гласове от фолк певеца Константин.
За него, както и за много от останалите съквартиранти, именно Константин е победителят.

Динко Вълев посочва, че е дошъл отникъде и пак е стигнал до третото място, но не може да повярва, че Джино е събрал повече гласове от него.
Така и не става ясно обаче защо на Динко Вълев това му се струва невъзможно. По всяка вероятност Супер Ганьо се мисли за нещо повече от Джино, но пък хората очевидно са на друго мнение.

Динко Вълев

Той продължава да твърди, че казва истината

Припомняме, че в къщата на Биг Брадър двамата разпалиха лют спор, който се заканиха да решат в съда.
Става въпрос за информацията, изнесена от Динко Вълев, според която Джино е завлякъл бившата си съпруга Дейна Бианкалана с доста солидна сума и на всичкото отгоре й е посягал.

Биг Брадър разреши този спор с видеовръзка с американката, която категорично защити бившия си съпруг, отричайки обвиненията на Динко и дори го нарече „животно“.
Въпреки това ловецът на глави от Ямбол бе категоричен, че стои зад думите си и казва истината.

След излизането си от къщата Динко Вълев заяви, че Дейна се е отрекла от думите си за Джино и е излъгала във видеовръзката, за да не пострада семейството й.
Така и не става ясно обаче как точно може да пострада семейството й като се има предвид, че баща й е от сицилиански произход.

Освен това той е доста голяма клечка. Това означава, че ако някакъв дребен измамник като Джино е завлякъл дъщеря му с толкова много пари, то със сигурност отдавна щеше да е изгнил в някоя канавка.
Динко Вълев посочи, че не се притеснява от факта, че Джино възнамерява да го съди за клевета, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар