Биляна Гавазова нанесе тежък удар на Антон Хекимян

Гласувайте за статията

Журналистката докара сериозни страхове на Хекимян

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви „Тази сутрин“ – Антон Хекимян е на път да се срине заради колежката си Биляна Гавазова.

Припомняме, че преди да излезе в майчинство Биляна Гавазова бе негов екранен партньор. След завръщането й от майчинство обаче тя бе забутана в девета глуха, тъй като Антон Хекимян се бе погрижил доста добре за отстраняването й от съседния на него стол.

Към днешна дата обаче Антон Хекимян полечи доста сериозен удар от нейна страна. Това се случи, тъй като именно Биляна Гавазова стана носител на приза „Журналист на годината“.
Водещата на рубриката „Чети етикета“, която се излъчва в предаването „Тази сутрин“, бе отличена от Синдиката на българските учители за принос в отразяването на теми за образованието и учителската професия.

Антон Хекимян

Журналистката докара сериозни страхове на Хекимян

Наградата, с която бе удостоена Биляна Гавазова показва недвусмислено, че рубриката й следва успешно мисията да помага на хората и да решава проблемите на потребителите.
Несъмнено образованието е сред най-важните теми особено за родителите.

На свой ред Биляна Гавазова заяви, че е изключително радостна от факта, че със зрителите и екипа на предаването „Тази сутрин“ работят в един отбор. Тя им благодари за доверието, което им гласуват всяка сутрин.

Припомняме, че след изтичане на майчинството Биляна Гавазова се завърна обратно в ефира на Би Ти Ви точно с тази рубрика.
И макар мнозина да я подценяваха, очевидно тя не спира да жъне успехи. Този факт обаче сериозно е притеснил Антон Хекимян.

Преди да излезе в майчинство тя бе ко-водеща на старозагореца. Към днешна дата обаче Антон Хекимян е абсолютен титуляр на сутрешния блок.
Според слуховете в медийното пространство обаче, позицията му на единствен водещ никога не е била сигурна.

Злите езици носят, че Хекимян винаги се е притеснявал, че Гавазова може отново да се върне на стола до него и да започнат да водят сутрешния блок рамо до рамо.
Най-много обаче се страхува от това да не би Гавазова да го измести.
Призът, който получи журналистката засилва още повече съмненията му, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар