Антон Хекимян трепери от страх заради Биляна Гавазова

Антон Хекимян трепери от страх заради Биляна Гавазова
5 (100%) 1 vote

Антон Хекимян не е на себе си

Антон Хекимян не е на себе си заради Биляна Гавазова. Амбициозният журналист се страхува, че колежката му ще го измести. Този път страховете му са напълно основателни. Особено след като тв водещата бе отличена с приза „Журналист на годината“. Признанието за дейността й дойде от Синдиката на българските журналисти.

Биляна Гавазова е изключително щастлива от факта, че зрителите оценяват това, което прави. Тя коментира получената награда. Журналистката припомни, че мисията на рубриката й е да решава проблемите на потребителите. И очевидно се справя добре с това.

Тя припомни, че за родителите е много важна темата за образованието на техните деца. Тв водещата се гордее с това, че рубриката й е успяла да разгледа и актуални проблеми, свързани с българската образователна система.

В заключение тя допълни, че този приз доказва, че работи в един отбор със зрителите и това само може да я радва.

След излизането й в майчинство Антон Хекимян си отдъхна. Журналистът успя да измести колежката си. В момента, в който тя реши да се върне на работа, установи че за нея вече няма място на стола до колегата й.

Амбициозният журналист успя да влезе под кожата на шефовете си и благодарение на симпатиите му към него, той уреди незначителната рубрика на Биляна Гавазова.

Първоначално тя не се справяше никак добре и дори се появиха слухове, че рубриката й ще бъде свалена от ефир. Но Биляна Гавазова бързо взе поука от грешките си. Младата майка успя да вдигне рейтинга на „Чети етикета“.

След признанието, което получи, нищо чудно много скоро да седне отново в стола до Антон Хекимян. Или дори да го измести от сутрешния ефир, пише БЛИЦ.

Арменецът изпада в ужас при мисълта, че това може да се случи наистина.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар