НАСА със сензационно разкритие: Открихме слънчева система като нашата

Гласувайте за статията

НАСА със сензационно разкритие, откриха нова Земя

Нова Земя на близо 2500 светлинни години откриха от НАСА. Смята се, че тя е част от друга слънчева система, която има 8 планети, които се движат около свое Слънце. И по всяка вероятност са близнаци на Земята.

Все още не разполагаме със система, която да лети като супернова / Въпреки че няколко компании упорито разработват свръхскоростен двигател за космически полети/, но пък за сметка на това телескопите успяха да установят любопитна находка.

Според софтуер, разработен от Гугъл и НАСА, системата Кеплер 90 е копие на нашата слънчева система и вероятно има двойник на Земята там. Намерено е също така наличие на условия, които да доказват, че става въпрос за друга извънземна форма на живот.

Конфигурацията на слънчевата система е досущ като нашата. И според тях те също има скалист терен.

Андрю Вандербърг, астроном от НАСА обаче смята, че може би няма да е съвсем така. „Да, възможно е на тези планети да има скалиста повърхност, но едва ли имат плътна атмосфера. И вероятно температурите на повърхността са доста „жарки“, — около 800 градуса по Фаренхайт“, казва още той.

Това не е първият случай, в който се открива слънчева система, подобна на нашата. Желанието и амбицията на учените е да намерят нова хуманоидна раса, която до прилича на човешката, но да има повече информация за Вселената и Космоса. Засега обаче ще трябва да се задоволят с други форми на живот, които не са хуманоидни.

НАСА откри нова слънчева система

НАСА откри нова слънчева система

Междувременно Доналд Тръмп бе притиснат да разсекрети файловете от „Зона 51“. Интересно, но по неизвестни причини, най-суетния президент на САЩ пази в гробно мълчание тази тема. Нещо повече — на неговите сътрудници е забранено да се обсъждат каквито и да е теми за извънземни, както и да се допуска подобна информация да изтече в пресата. В същото време обаче той няма нищо против да говори за НАСА и новите експедиции до Луната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар