Бивш участник в Биг Брадър изчезна безследно

Гласувайте за статията

Приятелите му са в паника

Приятелите на бивш участник от Биг Брадър алармират, че е изчезнал безследно.

Става въпрос за съквартирантът от Биг Брадър 4 – Даниел Делчев. Вероятно зрителите на риалитито си спомнят, че той бе един от най-колоритните съквартиранти в този сезон.

Според приятелите му той не се е появява от 8 ноември. Вече повече от месец от него няма никаква следа. Всички от близкото му обкръжение са много притеснени дали не му се е случило най-лошото.

34-годишният съквартирант от Биг Брадър не е разговарял с никой от близките или приятелите си от началото на ноември. Направило им впечатление, че не публикува и снимки в социалната мрежа – нещо, което е много необичайно за него.

Биг Брадър

Приятелите му са в паника

Вероятно зрителите си спомнят, че Даниел Делчев, когото съквартирантите наричаха Дидо, бе доста приказлив.
Приятелите му разкриват, че на 8 ноември той тръгнал към летището в София и бил много щастлив.

Летял с прекачвате в Москва и постоянно уведомявал познатите и приятелите си докъде е стигнал чрез постове в социалната мрежа.
Някои от тях били придружени и със снимки от самолета.

Няколко часа по-късно бившият съквартирант от Биг Брадър пристигнал в Дубай и съответно отново уведомил всички чрез пост в социалната мрежа.
След това обаче следите му се губят и както казват приятелите му – сякаш се е изпарил.

Мобилният му телефон вече не дава никакъв сигнал. Нито едно от съобщенията, които приятелите му, са му изпратили, не е прочетено.
Така било поставено на дните, в които няма ни вест ни кост от брадъра. Близките и приятелите на Даниел са сериозно притеснени.

На този етап няма официална информация, според която Даниел Анков Делчев е в болница или задържан. Неофициално обаче от полицията успели да притеснят загрижените му приятели. От там им обещали, че ще им помогнат, но без да искат ги натъжили още повече.

Приятелите му споделят, че той е сирак, а това затруднява още повече издирването му, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар