Телевизионни войни! Шеф Виктор Ангелов напусна „Мастършеф“, заради предаване по Нова

Гласувайте за статията

Виктор Ангелов предпочете Нова телевизия пред БТВ

 

Шеф Виктор Ангелов предпочете да смени телевизиите. Той премина от БТВ в Нова телевизия. Битката между двете телевизии е доста оспорвана. И двете се борят за вниманието за зрителите в праймтайма на телевизията.

Кой обаче ще ни спечели този сезон още не се знае. Битката ще е наистина оспорвана.

Тя ще е между готварските предавания на двете конкурентни телевизии.

 

Нова телевизия вeче активно рекламира своето ново предаване “ Кухнята на ада” .

Оригиналът се води от Гордън Джеймс  Рамзи, един от най-добрите британски шеф готвачи.Той е първият шотландец със звезда Мишлен. Днес шефът освен, че води няколко предавания по телевизията има и около 20 ресторанта.

Във формата „Кухнята на ада ”  участниците ще показват своите умения в кухнята пред цяла България. За негов водещ е обявен шеф Виктор Ангелов. Доскоро той се подвизаваше като водещ в конкурентната телевизия БТВ. Там Ангелов водеше „Мастършеф”. И двете предавания имат подобен регламент.

Какво е предизвикало рокадата обаче все още не е ясно.

Дали това са повече пари предложени от шефовете на Нова или е нещо друго?

Сам ли шеф Виктор Ангелов е решил да премине  в конкурентната телевизия? Или БТВ са решили да го изгонят? Това са въпроси, на които някой ден може би ще научим отговорите  лично от Ангелов. Засега обаче можем само да предполагаме какво се е случило.

Мястото на шеф Виктор в „Мастършеф” ще заеме Лео Бианки. Това предизвика доста негативни реакции в социалните мрежи. Много от зрителите се заканиха, че няма да продължат да следят предаването.

„Щастлива съм, че професионалист от ранга на шеф Ангелов е част от екипа на предаването и голямото семейство на Нова”, коментира Вики Политова.

Виктор Ангелов предпочете Нова телевизия пред БТВ

Виктор Ангелов предпочете Нова телевизия пред БТВ

Това не е първата рокада между телевизиите. Вероятно няма да е и последната. През годините много от журналистите са се местили от едната телевизия в другата.

Мястото на шеф Виктор в „Мастършеф” ще заеме Лео Бианки

Мястото на шеф Виктор в „Мастършеф” ще заеме Лео Бианки

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар