Златка Димитрова втрещи: Няма да се омъжа за Миро! (още подробности)

Златка Димитрова втрещи: Няма да се омъжа за Миро! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Златка Димитрова не иска да бъде булка и да се омъжи за Мирослав!

Златка Димитрова и половинката й Миро преминаха през какво ли не, откакто са заедно. Най-големият им кошмар беше загубата на първото бебе, което Злати изгуби в доста напреднала бременност.

Златка Димитрова

Златка Димитрова не иска да сключва брак с любимия си Миро

Съдбата обаче я възнагради и тя успя да роди на Мирослав техния прекрасен син Миро – кръстен на татко си. След това нещата в живота й сякаш се преобърнаха и всичко тръгна по вода. Златка Димитрова обаче смая мнозина с решението си да не се омъжва за любимия.

„Минахме през доста трудни моменти и въпреки всичко с Миро продължаваме да държим ръцете си. Но като булка няма да ме видите. Това, че няма да нося неговата фамилия, не е проблем.

Това не ме прави по-малко негова жена. За мен любовта на двама души, отношенията им се изразяват в това да се уважават и обичат“, заяви плеймейтката. Която сякаш се бои подписът и бракът да не помрачат щастието й с мъжа, когото обожава.

Колкото до старите пререкания и вражда със свекървата, те също останали в миналото. След раждането на Миро, старата жена се осъзнала и протегнала ръка на новата си снаха. В момента двете се разбират чудесно и дори бабата често посещава дома на Златка и внука си.

„Убедена съм, че така е редно да бъде. Живеем в мир и хармония. Аз винаги прощавам, на всеки. Когато простиш на някой, все едно прощаваш на себе си“, мъдро заключва Златка Димитрова. И признава, че самата тя много се е променила и много е пораснала от преди. А семейството е най-важно за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар