Фики и Гюлджан заминават на коледно парти в Белгия, където бе и първата им среща!

Фики и Гюлджан заминават на коледно парти в Белгия, където бе и първата им среща!
5 (100%) 1 vote

Фики Стораро и съпругата му Гюлджан заминават за Белгия, където се запознаха!

Фики Стораро заминава на коледно парти в Белгия. Младоженецът е канен от българската общественост в Гент на 16-ти декември. Певецът ще бъде звездата на вечерта, където вече го очакват с нетърпение.

Фики

Фики и Гюлджан ще отидат отново на мястото, където се запознаха

Сред най-желаните песни, които поп фолк идолът ще изпълни е тоталния му хит „Пате”. Не по-малък интерес имат и дуетните му парчета с Галена и Хактан Джаневи „Изневериш ли ми” и „По мъжки”.

В началото на годината изпълнителят направи европейско турне. Тогава той също премина през Белгия. Именно там той подари годежен пръстен на своята любима Гюлджан.

А на 18 октомври двамата се врекоха във вярност на пищна сватбена церемония. Двойката вече очаква и първото си дете през март, което ще е момче. Фики е категоричен, че наследникът ще носи името на баща му Тони Стораро.

„Синът ни ще се появи около рождения ми ден – 3 март следващата година. Дай боже да се роди точно на моя празник. С Гюлджан решихме да го кръстим на баща ми Тунчер, но ще го наричат като него Тони. Искам да имам момче и момиче.

Скоро ще започнем да правим стаята на бебето, тя ще е подарък от моите родители, и ще е в синьо. Все още не сме купили нищо. Голямата ми мечта е както баща ми се гордее с мен, така и моя син да ме радва някога. Искам да бъде много добър певец и да надмине нашите успехи с татко“, заяви Фики Стораро

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар