Динко Вълев втрещи: Купува си танк с хонорара от Биг Брадър!

Гласувайте за статията

Динко Вълев отново втрещи с приумиците си!

Динко Вълев намери в какво да вложи част от хонорара си от Вип Брадър. Супер Ганьо, както го нарекоха при една от мисиите в Къщата, вече е на друга вълна. „Каквото било-било в Биг Брадър. Сега вече гледам напред”, обяви ловецът на бежанци. Той си е поръчал танк от Русия и за Коледа си чака подаръка.

Динко Вълев

Динко Вълев ще си купува танк от Русия с парите от Биг Брадър

В началото на тази година той се качи на стария си танк и тръгна да се бори със снежните лавини. Дори си пусна видео в социалните мрежи.

„Отиваме да помагаме на четири села, защото са закъсали за ток. Обичам ви”, заяви Динко Вълев тогава. Сега ексцентричният националист пък заяви, че може да си позволи танк и затова го прави.

Според него победителят в Биг Брадър е нагласен. Той не е съгласен с избора на Джино Бианкалана за фаворит. Според него истинския шампион бил Коцето. Певецът бил много харизматичен, успял и имал много фенове.

Динко от Ямбол е категоричен, че Джино е лъжец и мошеник. Все още не е наясно защо бившата му съпруга Дейна Бианкалана постъпи така и не каза истината за екс мъжа си. Но Динко Вълев е сигурен, че истината все пак ще излезе наяве и хората ще видят истинското лице на емигранта от Чикаго.

Ловецът на бежанци има и приятелка, която показа на партито на брадърите в чалготеката на Коцето. За нея каза само, че се казва Петя и нищо повече.

Вечерта на купона обаче той се натиска и танцува с едно момиче, за които мнозина казаха, че това е въпросната Петя, гаджето на ямболията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар