Доживяхме: Фънки отива на участие на Коцето в чалга клуб! (още подробности)

Доживяхме: Фънки отива на участие на Коцето в чалга клуб! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Димитър Ковачев – Фънки направо размаза с разкритието си!

Фънки си е Фънки – колкото и да си го опознал, все ще намери с какво да те изненада. Направи го и този път, дни след края на Биг Брадър. Въпреки че излезе на четвърто място, Димитър Ковачев пет пари не дава.

Фънки

Фънки щял да ходи да друса мазни гьобеци в чалготеката на Коцето

Казва, че не е очаквал да стигне и дотам, а камо ли да съжалява за нещо. Не приема обаче победата на Джино Бианкалана, защото е убеден, че Коцето е бил къде-къде по-голям фаворит на публиката от момчето от Чикаго.

С Джино не се разбрали в Къщата, както и с Луна. С всички останали обаче е в добри отношения и ще се радва да се съберат и да се напият юнашки съвсем скоро. Нещо повече – Фънки направо изби рибата като заяви, че планира да отиде на чалготека.

Той, заклетият рокаджия и враг на поп фолка, нямал търпение да отиде на гости на Константин в неговата дискотека. И като нищо да друсне няколко мазни гьобека на сцената.

„Коцето никога не го бях виждал, но той се оказа жесток пич. Ще отида да го гледам. Що пък не да направим и един дует. Покрай Коцето навлязох в този жанр.

Тази орнаментика той ми я демонстрира, много добър изпълнител е. Със страхотна техника и чисти интервали я изпълнява. Пусна ми една песен, която я е пял преди много години – първия му хит „Черна роза“.

След контакта ми със Зорница и със Светлана, вече харесвам плеймейтките. Току виж съм почнал да харесвам и поп фолк звездите“, с типичното си чувство за хумор се гъбарка Фънки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Доживяхме: Фънки отива на участие на Коцето в чалга клуб! (още подробности)”

  1. справедлив

    Дек. 15. 2017

    Да върви където ще тоя чувал. И кой каза, че Константин бил любимата звезда на България. Няма как мили мои, този пуяк на който му личи, че е алкохолик и се друса да е любим, освен на такива олигофрени като него. Така омразно и гнусно ми беше да му гледам тъпия поглед и постоянно да зяпа като ненормален. Отврат, пълен отврат. Браво на Джино. Той е № 1.

  2. Теодора

    Дек. 17. 2017

    Все пак си подбира хората по прочетените от тях книги! Пролича си! Милото Светле ,вечно подпийналата Линдарева,Фънки и Динко дружно да посетят ,,не съществуващите,, ВИП стаи при Коцьо ! Ще чакаме квартет! Добре,че Райна се отскубна от позитивния Костадин,който стигна до там,че Емануела да му чете ,,морал,! РАЙНА Я ИЗКАРАХА ,,МРЪНКАЛО,, и досадница,а Коцьо грабна наградата на нейния гръб и стана ,,великият,, любимец! НАДЯ да си го търпи и защитава,докато прогледне един ден !

Добавете коментар