Кичка Бодурова изригна: У нас всичко е извратено – от политиците до шоубизнеса! (виж тук)

Кичка Бодурова изригна: У нас всичко е извратено – от политиците до шоубизнеса! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Кичка Бодурова не спести нищо от това, което мисли, пък било то и грубо!

Естрадната прима Кичка Бодурова може и да не живее в България, но има мнение по всички въпроси, касаещи родината й. Тя не спира да следи случващото се у нас и да милее за българите.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова изля гнева си към Биг Брадър

Може би затова не остана безразлична и към финала на Биг Брадър, който провъзгласи не друг, а Джино Бианкалана за любимата звезда на България. Наясно, че ще бъде оплюта и поругана от мнозина, Кичка Бодурова не се поколеба да изрази и този път мнението си. Каквото и да й струва това.

Ето какво написа тя в профила си в социалната мрежа, а постът й бе харесан и споделен от много нейни почитатели.

„Джино, както го наричате, в шоуто на виповете ми сподели, че си е сменил името. Защото бил забъркан в „разни игри“. Имал е проблеми с полицията и от Жоро е станал Джино.

Даже ми се похвали, че има два сошъл секюрити номера – т.е. две ЕГН-та. Казах му да не говори пред камерите такива неща. Защото, ако това се излъчи и чуе от американското посолство, сигурно след шоуто ще има проблеми. Но, естествено, то не се излъчи.

Какъв е този ВИП, който е известен само с това, че е спал с фолкпевицата Джена и раздаваше сувенирни гривнички, часовници и синджирчета на всички нас вътре, „истинските българи“, само и само да ни се хареса?

Да са ни живи и здрави героите, социалното ниво, самозваните господа и лордове. У нас всичко е извратено – от политиците до шоубизнеса. Навремето се смеехме на обноските и изразяването на първите. Чакахме новините, за да чуем или видим някой шедьовър, после свикнахме“, написа Кичка Бодурова в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар