Отърва кожата: Оперираха Митьо Пищова в Правителствена болница! Излиза навън с оркестър, вино и суджук (виж тук)

Гласувайте за статията

Митьо Пищова беше опериран успешно и се кани да се вихри отново!

Култов! Какво друго можем да кажем за Митьо Пищова, който днес премина успешно през поредната си сърдечна операция в Правителствена болница. Докато се вайкаше, че ще мре и дори си купи парцел в гробищата, днес той е готов за нови подвизи.

Митьо Пищова

Митьо Пищова се прибира в Търново с цигански оркестър

Вчера Митьо Пищова даде интервю, в което разкри, че операцията му е днес в 9 часа сутринта. Надяваше се да оцелее, въпреки че през целия си живот е бил разгулен и много, много непослушен.

„Да са живи и здрави и лекарите и сестрите тука. Посрещнаха ме като държавен глава, като президент, абе направо, като Тодор Живков. Веднага ми направиха всички необходими изследвания и утре от 9 часа трима от най-добрите български професори по сърца, ще ме оперират.

Ще ми сложат машинка, която да оправи пулса и кръвното налягане. Вчера като ми мериха пулса беше 160, ама то може да е и от младите сестрички тука“, разправяше вчера зевзекът.

Днес, вече след интервенцията, той отново е готов да рипа и скача, както и да тръгне на лов за млади и засукани сърнички. Знаем си го – манекенките, джакузито, ягодите и шампанското. А за самото си изписване, Пищова е подготвил чудеса.

„Като ме изпишат, ще изляза от Правителствена болница с цигански оркестър. А като се върна в Търново ще дам курбан затова, че отново съм се спасил от смъртта.

Приготвил съм няколко дамаджани с 20-годишно вино, кашони с отлежало уиски и суджук от дива сърна“, не спира да бъбри Митьо Пищова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар