НАСА с ново откритие: Намерихме астероид с извънземни!

НАСА с ново откритие: Намерихме астероид с извънземни!
5 (100%) 1 vote

НАСА обърна телескопите си към астероид с извънземни

Учените от НАСА сигнализират, че са попаднали на интересна находка. Голяма част от тях насочиха телескопите си към обект в Космоса, на който вярват, че са намерили извънземни.
Учените изследват интересен астероид, на който според тях може да има „зелени човечета“. За първи път агенцията по космически изследвания проучва космическо тяло, а не планети.

Астрономи от цял свят наблюдават новопоявилото се мистериозно космическо тяло.

Новият обект идва от друга част на галактиката. Той прелетя през слънчевата система преди дни. Космическият обект събуди интересът на учените. Те ще го наблюдават за следи от извънземен живот.

Заради необичайния му вид и скоростта, с която се движи, астрономите изказаха предположение, че там има извънземни.

Мистериозният обект, определен първоначално като астероид, може да се окаже артефакт.

Учените от СЕТИ и НАСА, които имат за задача да търсят извънземен разум, обръщат телескопите си този странен обект. На него те ще търсят малките „зелени човечета”, за които само сме чували, но не сме виждали все още.

Учените обаче спорят от къде идва този „астероид”.

Тази чудна находка изненада астронавтите с формата си. Откриваните досега астероиди са предимно със сферична форма. Той е 400 м. и има формата на цигара. Впечатлява и с тъмночервения си цвят. И макар че, е дълъг стотици метри, широчината му е много малка. Тя е само една десета от дължината му, а това е доста нетипично за космическа скала.

Дали има извънземен живот на този странен тъмночервен обект обаче?

НАСА търси извънземни на астероид

НАСА търси извънземни на астероид

До момента няма никакви доказателства по този въпрос, но учените се надяват да получат друга полезна информация от изследването. Мисията на астронавтите ще даде информация поне за газовете, съседните обекти и за наличието или липсата на вода в него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар