Мелания Тръмп бие Доналд по рейтинг

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп по-популярна от Доналд

Мелания Тръмп успя да надмине Доналд по популярност. Докато президентът на САЩ се превръща в един от най-нехаресваните световни лидери, то съпругата му е на път да се превърне в новата принцеса Даяна. Мелания се превърна в любимка на световните медии, а освен това доста умело използва името и популярността си, за да привлече вниманието към наистина важни проблеми. При това без дори да си развали грима.

Според последните резултати от рейтинга процентът на американците, които имат положително мнение за първата дама, скочи от 45 на 53 процента.
Изследванията на агенция „Расмусен“ показват, че сред американците нараства популярността на първата дама на САЩ Мелания Тръмп.

Когато съпругът й Доналд Тръмп беше избран за президент, 45% от избирателите имаха положително мнение. С действията си Мелания става все по-популярна. С всеки изминал ден тя получава все по-голямо одобрение от американците.

Най-новото проучване показва, че 36% от анкетираните не одобряват растящата популярност на Мелания, а 11% нямат мнение по-въпроса.

Резултатите показаха, че от общия брой анкетирани американци, 87% от републиканците имат положително отношение към Мелания, а 57% от демократите имат отрицателно мнение за нея.
С тази оценка Мелания Тръмп се радва на по-голяма популярност сред американците, отколкото съпруг й Доналд Тръмп. Според изследването само 32% от американските гласоподаватели имат положително мнение за Доналд. Това е най-ниската оценка, която президентът е имал по време на своя 11-месечен мандат.

Що се отнася до това дали Мелания е положителна личност и дали дава добър пример за следване, мненията са разделени. 40% отговарят с „да“ на поставения въпрос, други 40% отговарят с „не“ и 20% нямат мнение по въпроса.

Мелания Тръмп бие Доналд по рейтинг

Мелания Тръмп бие Доналд по рейтинг.Тя се превърна в любимка на всички американци

И докато Доналд Тръмп не винаги постига положително мнение с действията си, Мелания Тръмп се превръща в любимка на всички. Очевидно първата дама се справя доста по-добре от мъжа си като политик.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар