Меган Маркъл първа дружка с Виктория Бекъм (Иска я за личен дизайнер)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл се уреди с топ звезда за приятелка, още преди да стане принцеса

Актрисата Меган Маркъл се уреди с височайше приятелство, още преди да стане принцеса. Годеницата на принц Хари е първа дружка с Виктория Бекъм, като според някои слухове, дори иска тя да й бъде дизайнер.

Както е известно, прочутата дизайнерка е близка до кралското семейство. И е много вероятно, освен верен съюзник на Меган в Лондон, да се превърне и в личния й дизайнер, обличайки най-новата принцеса на Англия.

Меган Маркъл се готви да се премести в Лондон, след като се сгоди за принц Хари. Първите съвети, които получи за града са от нейната най-добра приятелка Виктория Бекъм.

Както пишат английските вестници, двете прекарват много време заедно и Виктория е особено загрижена да запознае Меган с най-добрите салони за красота в града. Те ще бъдат от голяма полза на бъдещата херцогиня.

Бившата актриса е много доволна от новосъздаденото приятелство и редовно кореспондира с Виктория. Това й помага да свикне с новия живот в Лондон. Меган и Виктория са много близки приятелки.Това, което ги сближава толкова много е любовта към модата и красивите неща.

Виктория Бекъм, която редовно споделя съвети за грим в социалните мрежи, дава на Меган списък с най-добрите салони за красота, които тя може да посети в Лондон.

„Меган е много доволна от съветите, които получава от Виктория и е благодарна за това приятелство. И двете са си  много близки и редовно си пишат. Меган дори мисли да посети фризьора на Виктория преди празниците „, каза източник, близък до кралското семейство.

Актрисата Меган Маркъл иска Виктория Бекъм за дизайнер

Актрисата Меган Маркъл иска Виктория Бекъм за дизайнер сн. Интернет

Принц Хари и Меган Маркъл ще правят сватба през пролетта, но точната дата и други подробности все още не са обявени. След това младото семейство ще живее в двореца Кенсингтън.

Виктория Бекъм най - добра приятелка на Меган Маркъл

Виктория Бекъм най – добра приятелка на Меган Маркъл

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар