Цвети Стоянова е неузнаваема: Заформи бузки и яки баджаци! (как ви харесва повече – виж тук) Преглеждания: 8848

Цвети Стоянова се наля, но според нас така е по-красива и женствена
0
5/5 - (1 vote)

Цвети Стоянова или е напълняла, или вече е бременна!

Златното момиче Цвети Стоянова определено е една от най-красивите ни гимнастички. Всички помним трагедията, която преживя след като опита да отнеме живота си, скачайки от шестия етаж.

Цвети Стоянова
Цвети Стоянова се наля, но според нас така е по-красива и женствена

За огромен късмет и с Божията помощ, тя се възстанови и продължи живота си по-силна и уверена от преди. Цвети Стоянова е прекъснала всякакви връзки с бившите си приятелки от ансамбъла, но може би те само й напомнят за кошмара.

Днес тя се е отдала на приятеля си Александър Любенов, както и на новото си хоби – модата. Преди дни обаче на всички направи впечатление драстичната промяна в Цветелина Стоянова.

Тя е станала просто неузнаваема като видимо е наедряла. Както ясно си личи и от снимките, Цвети е заформила сладки бузки и сочни бедра. Каквито преди време, докато тренираше, никога не сме виждали у нея.

Според болшинството от потребителите в мрежата Цветелина е станала много по-красива тъкмо сега. „Страхотна е, истинска жена. А не тоягата, каквато беше преди. Гимнастичките са само да ги гледаш по телевизията, но на живо са обикновени скелети. Сега е сочна, прекрасна, разцъфнала“, хвалят я почитатели в мрежата.

Други пък не са съгласни и я поощряват да тренира и да се движи повече. Има и трети, които пък шушукат, че май Цветито е забременяла от футболиста. Което и от тези твърдения да е вярно, според нас също тя изглежда по-добре в момента. А вие какво мислите?!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.