Миглена Ангелова зашлеви звучен шамар

Гласувайте за статията

Тв водещата изригна на стената и в социалната мрежа

Бившата тв водеща от близкото минало Миглена Ангелова зашлеви звучен шамар, с който си навлече гнева на мнозина.

Тя удари звучен шамар в лицето на всички, които влизат като неканени гости на страницата й в социалната мрежа Фейсбук.
Миглена Ангелова посочи каква е разликата когато човек има право да даде мнението си и кога не е добра идея да го натрапва.

За минути мнението й набра огромна вълна от коментари.
Дамата в червено отсече, че абсолютно не е съгласна с твърдението, че всеки има право на мнение. Веднага след това уточни, че идиотите нямат право на мнение. Такова имат само компетентните хора.

Миглена Ангелова

Тв водещата изригна на стената и в социалната мрежа

Според нея що се отнася до попарите, салатите и колбасите – имат право на мнение онези, които са ги яли достатъчно като количество и то от различни видове.
Миглена Ангелова отиде още по-далеч, стигайки и до дамските превръзки.

Тя бе категорична, че по този въпрос право на мнение имат онези, които са ги използвали. Освен това мнение по темата имат хора от двата пола, които се занимават с производството им.

Устатата тв водеща разбира се стигна и до личния си живот. За него тя бе категорична, че право на мнение по този въпрос могат да дадат само онези, които са постигнали някакъв успех в живота си. И не само, но поне това.

Тя отцепи категорично, че некомпетентните идиоти нямат право на мнение. Дори предупреди да не си бутат изобщо носовете на стената й в социалната мрежа с надеждата, че имат право на мнение. „Нямате го!“, заключи тя.

Миглена Ангелова дори предупреди, че всеки, който прекрачи съветите й ще бъде блокиран и дори ще го направи с най-голямо удоволствие.
Тя бе категорична, че в живота си търпи достатъчно идиоти, защото пълзят навсякъде, а за съжаление никой не пръска срещу тях, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Миглена Ангелова зашлеви звучен шамар”

  1. Жана Попова

    Дек. 14. 2017

    Тази непрекъснато и хлопа дъската.Няма няма и някой и даде изява.Ужас бе хора !

Добавете коментар