Юлияна Плевнелиева призна: Виновна съм Росен да хареса друга жена (Вижте разкаянието на бившата)

Гласувайте за статията

Юлияна Плевнелиева самкритично призна, че вината е нейна президента да се влюби в друга

Юлияна Плевнелиева, дни след като президента и Деси Банова разкриха, че са двойка бе засечена да участва в конференция за иновативни компютърни технологии и създаване на електронни сайтове.

Бившата половинка на Росен Плевнелиев се появи на събитието, което всяка година традиционно се провежда както винаги съвсем неглиже. Едва ли някой позна бившата на държавния глава в облечената с дънки, червена блузка с къс ръкав и маратонки жена. Предишната първа дама, която никога не се появи публично до президента видимо бе понапълняла и както се очакваше без всякакъв грим и прическа, предават от електронното издание за новини blitz.bg.

Според приближени до бившата госпожа Плевнелиева тя не страдала кой знае колко за раздялата. Но пред свои дружки споделила, че основната вина за краха на брака им е нейна. Пред доверените си приятелки тя споделила, че е напълно нормално мъжа й да върти любов с друга тъй като тя нито веднъж не му оказа подкрепа докато заемаше най-високия пост в държавата.

И наистина бившата по нищо не може да бъде сравнявана с Деси Банова. Двете живеят в два напълно различни свята. Русокосото изкушение демонстрира перфектна визия и манекенски мерки. Докато за Юлияна на първо място са грижите за децата и професионалното й развитие и не е въртиопашка.

Според слуховете новата светска двойка ще посрещне Нова година в Банско, в един от най-луксозните хотелски комплекси. Именно там синоптичката щяла да получи диамантен пръстен и предложение за брак, разкриват хора близки до влюбените.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар