Анита Мейзер разкри страшен заговор

Гласувайте за статията

Твърди, че се опитали да я отровят

Анита Мейзер, която бе осъдена на лишаване от свобода за срок от три години и половина заради смъртта на съпруга й Николай Димов, разкри страшен заговор.

Тя изплака, че заради евтината боя, която използва зад решетките за 2-3 лева, косата й е започнала да окапва.
В писмо до главния редактор на LifeOnline. Bg и виден варненски травестит Елза Парини, Анита Мейзер разкрива тегобите си, отбелязва „Телеграф“.

Скандалната миска като всеки друг озовал се зад решетките не спира да повтаря мантрата колко била невинна и как е била осъдена заради парите й.
За капак на всичко едрогърдестата миска се изкарва дори и жертва на заговор за убийство.

Анита Мейзер

Твърди, че се опитали да я отровят

Тя обяснявала как докато била в ареста, бил направен опит да я отровят. Без да разполага с каквито и да било доказателства, Анита Мейзер дори си позволява да обвинява и петни почернената сестра на покойния си съпруг – Милена.

В писмото си до Елза Парини, Анита Мейзер се жалва, че има много ядове с Милена и ще има сигурно още много.
Тя дори стига в крайността да обвини сестрата на Николай Димов, че иска да очисти не само нея, а и дъщеря й.

Тя посочва, че що се отнася до нея, то вероятно вече са пробвали да го направят… с отрова. След това повръщала и се наложило да бъде извикан екип на Спешна помощ. Докато била във варненския арест, това се случило два пъти.

Псевдокрасавицата, която е свикнала да се глези, отделя сериозно внимание и на битовите условия зад решетките.
С неособено завиден правопис тя посочва, че там има павилионче, в което се предлагат неща, които никога преди не си е купувала. Нещо повече – дори не ги е виждала по магазините.

Припомняме, че пред Венета Райкова в предаването „Папараци“, Мейзер заяви, че в затвора си прави туршии и си кваси кисело мляко. В килията й има плазма и се оплака, че не й позволяват да си вземе котката, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар