Шок: Митьо Пищова си купи гробно място и бял ковчег! (виж какво разкри)

Шок: Митьо Пищова си купи гробно място и бял ковчег! (виж какво разкри)
5 (100%) 1 vote

Митьо Пищова съвсем се побърка, шокира всички!

С поредната си изцепка ни шашна Митьо Пищова. Култовият женкар и бохем този път не легна в болница, нито опъна поредната невеста. Той направи нещо още по-драстично като се сдоби с ВИП място в гробищата и бял ковчег.

Митьо Пищова

Митьо Пищова отново шокира с приумиците си

Той смята, че решението му е повече от правилно и така се подготвя за достойния си завършек, когато и да дойде той. Макар че не му се ще още да оставя красивите женички.

„Цял живот съм бил женкар и съм символ на българските мъжкари. Обаче напоследък започнах доста често да си мисля за смъртта. Затова по съвет на един мой приятел, богат нашенец, живеещ в Англия, реших да си купя отсега гроб, та да не тежа на плещите на сина ми един ден.

Купих си за 800 лева гробно място във ВИП алеята на търновските гробища, до чешмата, където погребват кметове и важни клечки. Ще го направя отвътре с плочки и ще преместя в него първо костите на моя дедо, дето лежи в гробището в село Батак“, разбъбри се Митьо Пищова.

След което се похвали, че ковчегът му бил чисто бял и със златни дръжки. А вътре имало копринени чаршафи – потрес и половина, но типично по пищовски.

„Искам, като ме погребат, да сложат в ковчега 4 неща. Златния часовник, който ми е подарък от един много скъп за мен човек, убит през 90-те, бутилка уиски „синьо Джони“, 25-годишно. Пури „Кохиба“ и накрая иконата, дето ми я подари баба Ванга, като ходих при нея“, заключва Митьо Пищова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар