Илиян Тупалката прескочи океана, радва се на Америка като дете! (виж тук)

Илиян Тупалката прескочи океана, радва се на Америка като дете! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Илиян Тупалката живот си живее зад океана в момента!

Чаровникът Илиян Тупалката замина за своето турне зад океана на 7 декември. Това е второто му турне в Щатите и затова той все още не може да повярва на всичко, което вижда и което му се случва. Толкова е щастлив, че изобщо не помни развода с бившата си жена Камелия.

Илиян Тупалката

Илиян Тупалката се кефи на Америка и турнето си

„Страхотно е. В Америка имам приятели, които отново се погрижиха да ме посрещнат по най-добрия начин и правят престоя ми неповторим. Щастлив съм, че мога да се докосна до всички българи тук, защото те не са загубили българското.

България е там, където има и един българин. Надявам се някой ден да се върнат“, казва развълнуван от всичко около себе си Илиян Тупалката.

Паралелно с концертите пред българската общност в Чикаго, Торонто, Кейп Код, Лас Вегас и още няколко места, певецът си е обещал да отдели време и за себе си. Да се забавлява, да си почине и да разгледа колкото се може повече от забележителностите по пътя си.

И вече го направи като не пропусна да отскочи до описания от Алеко Константинов ниагарски водопад. Там направо му се взел акъла.

„Ниагара е невероятна. Мислиш си: „Господи, колко си велик, щом си създал нещо толкова невероятно“. Коледният дух витае във въздуха. Хората се подготвят за Рождество, най-прекрасното време в годината. Съжалявам само, че синът ми не е с мен, за да преживеем тази магия заедно“, споделя Илиян.

Към момента той признава, че няма време за нова връзка и нови любови. Отдал се е само на работата си и на детето си. А за останалото ще му мисли като му дойде времето.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар